Erasmus+ Anlaşmalarımız Yapıldı!
25 Mart 2015 | 06:57

İmalat Mühendisliği olarak uluslararası işbirliği çalışmalarının geliştirilmesi, akademik personel ve öğrencilerimizin uluslararası deneyimlerinin artırılmasını amaçlamaktayız. Erasmus+ programı kapsamında yurtdışındaki üniversiteler ile yapmış olduğumuz ikili anlaşmalarla akademik personel ve öğrencilerimiz değişim ve staj imkanlarından faydalanabileceklerdir. Gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Gheorghe Asachi" Technical University of IASI (Romanya), Slovak University of Technology (Slovakya), Angel Кanchev University of Ruse (Bulgaristan) ile ikili anlaşma imzalanmıştır. Ayrıca, diğer bazı üniversiteler ile de Erasmus+  programı hakkındaki görüşmeler sürmekte ve kısa süre içerİsinde sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Erasmus Koordinatörlüğümüze ve Arş.Gör.Onur ÇAVUŞOĞLU'na anlaşmalar için göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.