Duyuru
GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARİYER FUARI
16 Nisan 2019 | 17:41

Üniversitemiz, 25-26 Nisan 2019 tarihlerinde TOKİ blokları G blok fuar alanında ve Prof. Dr. Fuat SEZGİN Kongre ve Kültür Merkezinde ilk kez tüm enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek okullarımızın katılacağı "Gazi Üniversitesi Kariyer Fuarı 2019" düzenleyecektir. Fuar birçok firmayı, seçkin konuşmacıları ve üniversite öğrencilerini ortak bir noktada buluşturmayı planlamaktadır. Yaklaşık 60 kamu/özel sektörün stant açacağı etkinliğimiz sertifikalıdır ve birbirinden farklı staj/iş imkânı sağlayacaktır. Öğrencilerimiz firmaların açtıkları stantlar ile iletişim kurarken aynı zamanda yapılacak sunumlarla da bilgi sahibi olacaklardır. Kariyer hayatlarında öğrencilerimizi bir adım öne çıkaracak birebir geri bildirim, iş-staj imkânı ve çok daha fazlası için öğrencilerimizin fuara katılmaları önem arzetmektedir, duyurulur...