Duyuru
2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında İşyeri Eğitimi yapacak öğrenciler
7 Ocak 2020 | 10:06

Bölümümüz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında işyeri Eğitimi yapacak öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri 28 Ocak - 07 Şubat 2020 tarihleri arasında Fakültemiz İşyeri Eğitimi Birimine teslim ederek, öğrencilerin SGK belgelerini almaları gerekmektedir.

 

İşyeri Eğitimi İçin İstenilen Belgeler

1-İşyeri Uygulaması Kabul Formu (FORM 1) tüm imzalar tamamlattırılarak (3 Adet) bir nüshası ilgili bölüm başkanlığına, bir nüshası ilgili firmaya, bir nüshası işyeri eğitimi birimine teslim edilecek. (Aselsan'da işyeri Eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. 2 adet düzenleyecek teslim etmek ve imza için Aselsan'a gitmeyecek.)

2-Sözleşme (FORM 8) (2 Adet) (Aselsan'da işyeri Eğitimi yapacak olan öğrenciler sadece bölüm başkanlığına imzalattıracak. 2 adet düzenleyecek teslim etmek ve imza için Aselsan'a gitmeyecek.)

3-Taahhütname (FORM 2) (1 Adet sadece Fakülte işyeri eğitimi birimine teslim edilecek) 4-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (1 Adet sadece Fakülte işyeri eğitimi birimine teslim edilecek)

5-Müstehaklık Belgesi (1 Adet sadece Fakülte işyeri eğitimi birimine teslim edilecek) (edevletten alınabilir. e-devletten alamayanlar sgk dan almak zorundadırlar.)

6-Öğrencinin kendi adına ait Halkbankası IBAN numarası. (Nüfus Cüzdanı Fotokopisinin altına yazılabilir. Öğrencinin yemek kartı hesabına bağlı IBAN olabilir.) Sadece Fakülte işyeri eğitimi birimine teslim edilecek) Örnek: TR **** **** **** **** **** **** *07 Şubat 2020 tarihinden sonra teslim edilen belgeler SGK işlemleri yapılamayacağından kabul edilmeyecektir.

 *Kabul Formu (FORM 1) Sözleşme (FORM 8 ) ve taahhütname (FORM 2) G.Ü Teknolojii Fakültesinin web Sayfasının İşyeri Eğitimi kısmında bulunmaktadır. *İşyeri Uygulaması Kabul Formu (Form 1) ve Sözleşme (Form 8) mutlaka Bölüm Başkanlığına ve ilgili firmaya imzalattırılarak teslim edilecektir. Faks, fotokopi, belge üzerinde silinti ve değişiklik olmayacak şekilde kabul edilecektir. Sadece İşyeri Uygulaması Kabul formu resimli olması gerekmektedir. *Öğrenciler söz konusu belgeleri belirtilen tarihler arasında bir yakını veya arkadaşı aracılığıyla teslim edebilir: (sorumluluk öğrenciye aittir.) *İşyeri Eğitiminin zorunlu olduğunu isteyen firmalar için İşyeri Uygulaması Kabul Formu’nda (Form 1) işyeri eğitimi zorunlu olduğu yazmaktadır. Ayrıca belge istemeyiniz Form 1 yeterlidir.


Prof. Dr. İhsan KORKUT
Gazi Üniversitesi, Teknoloji Fak.
İmalat Müh. Böl. Bşk.
Beşevler/Ankara

background image