MÜKEMMEL CNC İMALAT İÇİN YERLİ VE GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
7 Aralık 2022 | 17:30

07.12.2022 tarihinde MANUS Yazılım ve Bölümümüz işbirliği ile "MÜKEMMEL CNC İMALAT İÇİN YERLİ VE GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER" isimli konferans gerçekleştirildi.

Manus yazılım kurucu ve CEO 'su Mak.Müh.Ender CENGİZ 'in yaptığı sosyal medya paylaşımı aşağıdadır.

Dün Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisliği Bölümü'ndeydim.

Öncelikle bölüm başkanı Prof.Dr. İHSAN KORKUT hocam ve başkan yardımcısı Doç.Dr. GÜLTEKİN UZUN hocama sonsuz teşekkür ediyorum.

Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisliği Bölümü ile güzel ve güçlü bir ortaklığa giden yolda ilk adımı beraber atmış olduk.

Hocalarımızla ve imalat mühendisliği öğrencilerimizle buluşmaktan büyük keyif aldım.

İmalatta 20 yıla yaklaşan yolculuğumuzu, Manus Yazılım Türkiye'yi kurma maceramızı, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve hedeflerimizi anlattım.

Bu sektör için, Türkiye'de, Türk mühendislerle, dünya çapında ve hatta dünyadaki rakiplerinden daha üstün teknolojiler geliştirme adına yaptıklarımızı anlattım.

İmalatta teknoloji geliştirme konusunda dışa bağımlı olmamamız gerektiğini, Türkiye'de teknoloji geliştirme adına çok daha fazla çaba göstermemiz gerektiğini anlattım.

Öğrencilerimize imalat sektöründe çalışmanın ayrıcalığını, bir şey üretmenin keyfini anlattım.

Umarım bir nebze kariyer planlarına ve hedeflerine yönelik olumlu bir dokunuşta bulunmuşumdur.

Hocalarımızla bu konularda beraber neler yapabiliriz bunları konuştuk, güzel hedefler belirledik, kararlar aldık.

Türkiye olarak daha yolun hala başındayız, imalat  teknolojilerinde dünya devi bir ülke olmak en büyük hedefimiz.

MANUS olarak biz buna yürekten inanıyoruz...

Gazi Üniversitesi
Prof. Dr. İhsan KORKUT