GNC CNC Makine Teknolojileri A.Ş bünyesindeki GNC Akademi’de 24 Mayıs Dünya Operatörler Günü Etkinliği
29 Mayıs 2023 | 09:55

Bir grup öğrencimiz, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Ulvi ŞEKER nezaretinde, fakültemiz mezunu öğrencilerimiz tarafından kurulmuş ve halihazırda Türkiye’nin en büyük 3. Takım tezgâhı pazarlama firması hüviyetindeki GNC CNC Makina Teknolojileri A.Ş.  tarafından tescil ettirilen 24 Mayıs Dünya Operatörler Günü sebebiyle 22 Mayıs 2023 tarihinde GNC Akademi tarafından organize edilen etkinliğe katıldı. Firmanın Dudullu OSB’deki merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte ülkemiz Makine İmalat Sektörünün durumu hakkında bir konuşma yapan Ulvi ŞEKER, etkinliğe katılan Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu ve İmalat Mühendisliği öğrencileri ile mesleğin geleceği ve öğrencilerin beklentileri konusunda bir söyleşi gerçekleştirdi. Etkinlikte GNC akademinin misyonu hakkında da bilgi verilerek özel sektörün mesleğin geleceği konusunda sorumluluk üstlenmesi gereğine vurgu yapıldı. GNC Akademi’ye davetleri ve gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz.

GNC-1    GNC-1

GNC-1